AFTEN
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
-
Josephine60
ANTONIUS CAVIAR
Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron
-
Siberian74530 gram
-
Osietra99530 gram
FORRETTER
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Carpaccio205med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
-
Helleflynder crudo250med kina radise, treviso salat og grapefrugt
-
1/2 hummer350med citron og mayo
-
Jomfruhummer365med urtesmør og pernod
SUPPE
-
Jordskokkesuppe195med ramsløgolie og jordskokkechips
HOVEDRETTER
-
Helstegt rødtunge395med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet385med grønne asparges, salturt og safran veloté
-
Tournedos395oksemørbrad serveret med rosti kartofler, spinat og Madeira sauce. Tilføj R.A.P og trøffel +95
-
300 gram rib-eye steak425med béarnaise og fritter
-
Bagt knoldselleri235med knoldselleri puré, ristede hasselnødder og Thyborøn ravost
-
Lammefilet395med pastinak pure, Romanesco, fondant kartofler og estragon sauce
-
Perlehøne Supreme315med kejsehatte svampe, ærter, bacon og sherry sovs
-
Rørt oksetatar235med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
SIDES
-
Fritter75
-
Salat65
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Orangemousse150med appelsin likør ganache og chokoladeis
-
Rabarber150rabarber compote, hvid chokolade og tonkaskum
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (VG)75
-
Franske oste (VG)2 slags - 145 / 3 slags - 170