AFTEN
FORRETTER
-
GRAVAD LAKSMed rævesauce, dild & citron235 kr.
-
LETSALTET ØRREDROGNMed syrnet fløde, rødløg & ristet rugbrød250 kr.
-
GRATINERET GEDEOSTSalat med endiver, pære, valnødder & citrus vinaigrette225 kr.
-
KAMMUSLINGERMed blåmuslingesauce, blomkåls puré, grønne æbler & hasselnødder295 kr.
-
CREMET SVAMPE & KASTANJESUPPEMed creme fraiche, kantareller & croutoner235 kr.
HOVEDRETTER
-
VINTER SPIDSKÅLMed gedeost creme, hasselnødder, karse & trøffel245 kr.
-
RØDTUNGE À LA MEUNIÉREMed kapers, citron & små kartofler395 kr.
-
SMØRSTEGT PIGHVARMed Savoy kål, Beurre Blanc & ørredrogn425 kr.
-
STEGT LYS KALVELEVERServeret “a la Anglais“. Hertil bacon, kapers, rødvinssauce & kogte kartofler285 kr.
-
CONFIT DE CANARDMed rødkål, kørvel, tyttebær & appelsin sauce350 kr.
-
KALVETOURNEDOSMed stegt foie gras, pommes pure & sauce Bourgogne455 kr.
-
OKSE RIBEYESauce Bearnaise & Pommes frites425 kr.
SIDES
-
FRITTER75 kr.
-
SALAT75 kr.
-
STEGT GRØNTSAGER75 kr.