AFTEN
FORRETTER
-
EN HALV HUMMERServeret med grønne asparges & lime-æble eddike sauce365 kr.
-
FERSKRØGET LAKSMed agurk, Dijon sennep & synet fløde185 kr.
-
GRATINERET GEDEOSTSalat med syltede pære & valnødder215 kr.
-
KOLD ÆRTE SUPPEMed crudité af grøntsager, fløde & trøffel. Tillæg ørredrogn 95 kr.215 kr.
-
MARINERET HELLEFLYNDERI frisk marinade som på Sicilien225 kr.
HOVEDRETTER
-
STEGTE RØDBEDERMed en creme på svampe & løg235 kr.
-
RØDTUNGE À LA MEUNIÉREMed kapers & citron395 kr.
-
SMØRSTEGT PIGHVARMed citron, sølvbeder & citron beurre blanc.385 kr.
-
STEGT LYS KALVELEVERStegt i panko med løg “a la Provence“. Hertil Safran & senneps sauce235 kr.
-
STEGT PERLEHØNEMed ærtecreme, sprøde grøntsager, æble & jus305 kr.
-
KALVE TOURNEDOSMadagascar pebersauce, Haricots Vert & sprøde kartofler395 kr.
-
OKSE RIBEYESauce Bearnaise & Pommes frites425 kr.
SIDES
-
FRITTER75 kr.
-
SALAT65 kr.