• Forside
  • Menu
  • Selskaber
  • Køb gavekort
Ny Østergade 8, 1101 København K
Booking
  • MORGENMAD
  • FROKOST
  • MID-DAY
  • AFTEN
  • VIN
  • COCKTAILS

MORGENMAD

ØKOLOGISKE ÆG

  • Spejlæg
    55
    med bacon
  • Røræg
    60
    med bacon
  • Røræg
    115
    med røget laks
  • To blødkogte æg
    30

YOGHURT

  • Økologisk yoghurt
    60
    med frisk frugt, honning og hjemmelavet müsli

MORGENCOMPLET

  • Blødkogt æg
    65
    med skagenskinke og lagret morgenost
  • Smørristet rugbrød med avocado
    125
    med pocheret æg og karse

BENEDICTS

  • Benedicts med skagenskinke
    75
  • Benedicts med røget laks
    90

ØKOLOGISK OMELET

  • Omelet au naturel
    75
  • Omelet
    85
    med spinat
  • Omelet au fromage
    85
    Trøffel + 35

Sides

  • Røget laks
    65
  • Skagenskinke
    35
  • Lagret morgenost +45
    30
  • Sæsonens grøntsager
    65
  • Sauteret spinat
    55
  • Avocado
    65

MORGENDRINKS

  • Mimosa
    125
    Fresh orange juice and sparkling wine
  • Bloody Mary 6 CL.
    135
    Big Tom spiced tomato juice and Absolut Vodka
  • Espresso Martini
    135
    Espresso, Kahlua and Absolut Vanilla Vodka

JUICE - SOFT DRINKS

  • Søbogård organic juice
    40
    Apple - Rhubarb - Elderflower
  • Fresh orange juice
    45 / 60
  • Soft drinks
    40

FROKOST

ØSTERS

pr. stk.

  • Limfjordsøsters
    60
  • Gillardeau
    55
  • Fine de Claire
    40

SANDWICH

  • Club Sandwich
    175
  • Croque Monsieur
    125
  • Croque Madame
    145

SALAT

  • Cæsar salat
    175
  • Grøn salat
    135
    Tilvalg af gedeost +45

BOUILLABAISSE À LA VICTOR

  • Fiskesuppe
    315
    serveret med grillet brød og rouille

PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE

  • Hummer - krabbeklo - rejer - blåmuslinger - østers - rosé reje - jomfruhummer - garniture
    795 pr. person

SÆSON

  • Hvide asparges med hollandaise og urter
    185
    Tilføj 50 gram fjordrejer (385)
  • 100 gram fjordrejer
    400
    med citron, mayo og toast
  • R.A.P.
    195

SILD

  • Christiansøpigens kryddersild
    125
    med æggeblomme, kapers og løg
  • Karrymarinade sild
    125
    med løg, frittered kappers og kørvel
  • Røget sild
    125
    med æggeblomme,rødløg, radise og purløg
  • Udvalg af sild
    185

SUPPE

  • Jordskokkesuppe
    155
    Med cremefraiche og ramsløgskapers

VEGETAR

  • Avocado
    125
    med rugbrød, sesam, pocheret æg og chili (V*)
  • Smørstegt blomkål
    185
    med trøffel og ristede hasselnødder
  • Ravioli
    185
    med ricotta, sauteed svampe, parmesan (V*)

SMØRREBRØD

  • Kartoffelmad
    135
    med ramsløg mayo, karamelliserede jordskokker, jordskokkechips og krydderurter (Vg)
  • Skagentoast
    225
  • Rørt hønsesalat
    135
    med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
  • Æg og rejer
    175
    med smilende æg og mayo
  • Røget laks
    145
    med flødeost, radiser og æggeblomme
  • Oksetatar
    145
    med friterede kapers, cornichoner, marinerede sennepskorn, æggeblomme og rødbedechips
  • Rørt oksetatar
    195
    med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
  • Rødspættefilet
    175
    med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild

VARME RETTER

  • Helstegt rødtunge
    385
    med smørsauce, citron og kartofler med persille
  • Stegt pighvarfilet
    355
    med ærter, asparges, forårsløg og brunet smør blanquette
  • Dampede limfjordsmuslinger
    195
    med krydderurter og hvidløgssmør (G)
  • Parisbøf
    195
  • Bøf Rydberg
    245
    oksemørbrad med løg, kartofler, æggeblomme og peberrodscrème (G)
  • 300 gram rib-eye steak
    390
    béarnaisesmør og fritter (G)

Sides

  • Fritter
    65
  • Sæsonens grøntsager
    65
  • Salat
    55

DESSERT & OST

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    115
  • Rabarber
    115
    med marcipancrumble, hvid chokolade og tonka
  • Gateu Marcel
    115
    med vaniljeis (Vg)
  • Dagens kage
    85
  • Is
    35
  • Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)
    75
  • Flødebolle fra Alida Marstrand
    45
    med kokos eller klassisk
  • Gamle Ole
    125
  • Comté
    105
    med smørstegt rugbrød, hasselnødder og trøffel (Vg)
  • Franske oste (Vg)
    3 slags - 155 / 5 slags - 175

MID-DAY

16.00 - 17.30

Østers

pr. stk.

  • Limfjordsøsters
    60
  • Gillardeau
    55
  • Fine de Claire
    40

Sandwich

  • Club Sandwich
    175

Salat

  • Cæsar salat
    175
  • Grøn salat (V)
    135
    Tilvalg af gedeost +45
  • Carpaccio
    175
    med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)

Sides

  • Fritter
    65

Dessert & ost

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    115
  • Dagens kage
    85
  • Fyldt chokolade
    75
    fra Alida Marstrand, 2 stk (Vg)
  • Flødebolle fra Alida Marstrand
    45
    med kokos eller klassisk
  • Franske oste (Vg)
    155 / 175
    3 slags / 5 slags

AFTEN

ØSTERS

pr. stk.

  • Limfjordsøsters
    60
  • Gillardeau
    55
  • Fine de Claire
    40

STOKKEBYE CAVIAR

Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron

  • Baerii
    585
    30 gram
  • Baerii
    975
    50 gram
  • Imperial Royal
    885
    30 gram
  • Osietra
    785
    30 gram

BOUILLABAISSE À LA VICTOR

  • Fiskesuppe
    315
    serveret med grillet brød og rouille

PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE

  • Hummer - krabbeklo - rejer - blåmuslinger - østers - rosé reje - jomfruhummer - garniture
    795 pr. person

Sæson

  • Hvide asparges med hollandaise og urter
    185
    Tilføj 50 gram fjordrejer (385)
  • 100 gram fjordrejer
    400
    med citron, mayo og toast

FORRETTER

  • Dampede limfjordsmuslinger
    195
    med krydderurter og hvidløgssmør (G)
  • Carpaccio
    175
    med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
  • Stegte kammuslinger
    215
    med morkler, ærter og mynte
  • R.A.P.
    195

Suppe

  • Jordskokkesuppe
    155
    Med cremefraiche og ramsløgskapers

VEGETAR

  • Smørstegt blomkål
    185
    med trøffel og ristede hasselnødder
  • Ravioli
    185
    med ricotta, sauterede svampe, parmesan (V*)

KØD & FISK

  • Helstegt rødtunge
    385
    med smørsauce, citron og persillekartofler
  • Stegt pighvarfilet
    355
    med ærter, asparges, forårsløg og brunet smør blanquette
  • Oksemørbrad
    375
    med Madeirasauce og sæsonens grøntsager (G)
  • Tournedos Rossini
    475
    med trøffel
  • 300 gram rib-eye steak
    390
    béarnaise og fritter (G)
  • Lammefilet
    385
    med pastinak pure, artiskok, fondant kartofler og estragon sauce (G)
  • Rørt oksetatar
    225
    med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter

Sides

  • Fritter
    65
  • Salat
    55
  • Sæsonens grøntsager
    65

DESSERT & FROMAGE

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    115
  • Rabarber
    115
    med marcipan crumble, hvid chokolade og tonka
  • Gateu Marcel
    115
    med vaniljeis
  • Dagens kage
    85
  • Is
    35
  • Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)
    75
  • Flødebolle fra Alida Marstrand
    45
    med kokos eller klassisk
  • Comté
    115
    med smørstegt rugbrød, hasselnødder og trøffel (Vg)
  • Franske oste (Vg)
    3 slags - 155 / 5 slags - 175

VIN

CHAMPAGNE & MOUSSERENDE

PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Mumm Cordon Rouge Brut
    200
  • Mumm Rose
    225
  • Perrier Jouet Grand Brut
    225
  • Cremant de Alsace, Fernand Engel
    100
  • Cava Raventos Blanc de Blanc
    100

HVID

PÅ GLAS

  • 2020 Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille
    120
  • 2019 Chablis, Charly Nicolle
    135
  • 2020 Bourgogne, Roux Pere & Fils
    150
  • 2020 Haus Klosterberg Trocken, Markus Molitor
    95
  • 2018 Chardonnay Starmont, Napa Valley, Californien
    170
  • 2021 Alameda, Chardonnay, Central Valley, Chile
    75

ROSÉ

PÅ GLAS

  • 2020 Domaines Ott, Ch. Romassan, Provence, Frankrig
    155
  • 2020 Sancerre Rose, Lucien Crochet
    130
  • 2020 “Screw It” Victor, IGP Vaucluse
    75

RØD

PÅ GLAS

  • 2020 Bourgogne Rouge, Michel Magnien
    160
  • 2018 Puy Razac, St. Emilion Grand Cru
    125
  • 2018 Nebbiolo Langhe Brangero
    140
  • 2018 Valpolicella Superiore, Musella
    130
  • 2018 Zinfandel Diamond Collection, Francis Ford Coppola Winery, Californien
    140
  • 2018 Cabernet Sauvignon Director´s Cut, Francis Ford Coppola Winery, Californien
    165
  • 2018 Fleurs d’Automne, IGP Vaucluse
    75

COCKTAILS

135

  • VICTOR SPRITZ
    Our signature spritz with Lillet Blanc, St. Germain elderflower and Cointreau liqueur. Fizzy and fresh.
  • BIENVENUE
    A sparkly welcome drink with G.H. Mumm champagne, grapefruit, spray of absinthe and flowers. Sparkly and floral.
  • PAR AVION
    Fresh Lime and honey combined with Havana Club and sparkling wine. Fresh and fizzy.
  • PELICAN
    Delightful thirst-quencher with a dry coffee spirit, vermouth and tonic. Fresh
  • MONKEY BUSINESS
    Banana tea and banana liqueur with Havana Club and more banana on top... Banana.
  • MULBERRY ROSE SOUR
    Sour with Mulberry Rose spirit, lavender, lemon and eggwhites. Fresh and floral.
  • FISH HOUSE PUNCH
    Probably the worlds most famous punch recipe from 1794. Martell cognac, rum, peaches, tea and lemon. Can be served for a group or as a single serve. Fresh and peachy.
    (450kr for a group serve)
  • THE LAST WORD
    Powerful combination of Plymouth gin, Chartreuse, Lime and Maraschino Fresh, floral and complex.
  • DUBONNET COCKTAIL
    Plymouth gin and Dubonnet with a splash of citrus Fresh and dry.
  • ALEXANDER
    Sweet dessert cocktail with gin, chocolate liqueur and cream Sweet and creamy.
  • Ny Østergade 8
    1101 København K
  • +45 33133613
  • cafevictor@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    08:00 - 01:00
  • Tirsdag
    08:00 - 01:00
  • Onsdag
    08:00 - 01:00
  • Torsdag
    08:00 - 02:00
  • Fredag
    08:00 - 02:00
  • Lørdag
    09:00 - 02:00
  • Søndag
    11:00 - 24:00

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Esmée L'Alsace Le Jardin Lucifer Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat