• Forside
  • Menu
  • Selskaber
  • Job
  • Køb gavekort
Ny Østergade 8, 1101 København K
Booking
  • MORGENMAD
  • FROKOST
  • MID-DAY
  • AFTEN
  • VIN
  • COCKTAILS

MORGENMAD

Victor serverer ikke længere morgenmad søndage. Vi servere dog en lille anretning i form af en morgencomplet, til dem der ønsker det mellem 11:00-11:30.

ØKOLOGISKE ÆG

  • Spejlæg
    85
    med bacon
  • Røræg
    85
    med bacon
  • Røræg
    135
    med røget laks
  • To blødkogte æg
    55

YOGHURT

  • Økologisk yoghurt
    85
    med frisk frugt, honning og hjemmelavet müsli

MORGENCOMPLET

  • Blødkogt æg
    115
    med kogt skinke og lagret morgenost
  • Smørristet rugbrød med avocado
    165
    med pocheret æg og karse

BENEDICTS

  • Benedicts med kogt skinke
    115
  • Benedicts med røget laks
    135

ØKOLOGISK OMELET

  • Omelet au naturel
    110
  • Omelet
    115
    med spinat
  • Omelet au comté
    125
    Trøffel + 75

Sides

  • Røget laks
    95
  • Kogt skinke
    50
  • Lagret morgenost +45
    45
  • Sæsonens grøntsager
    75
  • Sauteret spinat
    75
  • Avocado
    85

MORGENDRINKS

  • Mimosa
    125
    Fresh orange juice and sparkling wine
  • Bloody Mary 6 CL.
    150
    Big Tom spiced tomato juice and Absolut Vodka
  • Espresso Martini
    150
    Espresso, Kahlua and Absolut Vanilla Vodka

JUICE - SOFT DRINKS

  • Søbogård organic juice
    50
    Apple - Rhubarb - Elderflower
  • Fresh orange juice
    45 / 60
  • Soft drinks
    50

FROKOST

ØSTERS

pr. stk.

  • Gillardeau
    65
  • Fine de Claire
    48

SANDWICH

  • Club Sandwich
    205
  • Croque Monsieur
    140
  • Croque Madame
    160

SALAT

  • Cæsar salat
    195
  • Tuna Niçoise
    215

BOUILLABAISSE À LA VICTOR

  • Fiskesuppe
    375
    serveret med grillet brød og rouille

PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE

  • Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture
    1050 pr. person
    Tilføj Osietra caviar 10gr - 250

SILD

  • Christiansøpigens kryddersild
    140
    med æggeblomme, kapers og løg
  • Karrymarinade sild
    140
    med løg, frittered kappers og kørvel
  • Stegt sild
    140
    med æble, rygeost /sennepscreme og peberrod
  • Udvalg af sild
    210

SUPPE

  • Fransk løgsuppe
    185

VEGETAR

  • Avocado
    165
    med rugbrød, sesam, pocheret æg og chili (V*)
  • Smørstegt blomkål
    245
    med trøffel og ristede hasselnødder
  • Ravioli
    245
    med ricotta, blandede svampe og parmesan

SMØRREBRØD

  • Kartoffelmad
    160
    Med løvstikke mayo, karamelliserede løg puré, kartoffelchips (vg)
  • Skagentoast
    255
  • Rørt hønsesalat
    165
    med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
  • Æg og rejer
    205
    med smilende æg og mayo
  • Røget laks
    175
    Med rygeost, æggeblomme creme, boghvede og fennikel
  • Oksetatar
    175
    med friterede kapers, cornichoner, marinerede sennepskorn, æggeblomme og rødbedechips
  • Rørt oksetatar
    215
    med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter

VARME RETTER

  • Rødspættefilet
    195
    med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
  • Helstegt rødtunge
    415
    med smørsauce, citron og kartofler med persille
  • Stegt pighvarfilet
    385
    med sauteret grønkål og jomfruhummer blanquette
  • Dampede limfjordsmuslinger
    225
    med krydderurter og hvidløgssmør (G)
  • Pariserbøf
    225
  • Oksemørbrad
    270
    med svampe a la creme
  • 300 gram rib-eye steak
    425
    béarnaisesmør og fritter (G)

Sides

  • Fritter
    75
  • Sæsonens grøntsager
    75
  • Salat
    65

DESSERT & OST

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    150
  • Gateau Marcel
    150
    med vanilje is
  • Æbleparfait
    150
    med boghvedeis og saltet karamel
  • Dagens kage
    85
  • Is
    40
  • Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)
    75
  • Franske oste (Vg)
    3 slags - 1670 / 5 slags - 190

MID-DAY

16.00 - 17.30

ØSTERS

pr. stk.

  • Gillardeau
    65
  • Fine de Claire
    48

SANDWICH

  • Club Sandwich
    205

SALAT

  • Cæsar salat
    205
  • Tuna Niçoise
    215
  • Carpaccio
    205
    med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)

Sides

  • Fritter
    75

DESSERT & OST

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    150
  • Dagens kage
    85
  • Fyldt chokolade
    75
    fra Alida Marstrand, 2 stk (Vg)
  • Franske oste (Vg)
    170 / 190
    3 slags / 5 slags

AFTEN

ØSTERS

pr. stk.

  • Gillardeau
    65
  • Fine de Claire
    48

STOKKEBYE CAVIAR

Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron

  • Baerii
    745
    30 gram
  • Imperial Royal
    1050
    30 gram
  • Osietra
    945
    30 gram

BOUILLABAISSE À LA VICTOR

  • Fiskesuppe
    375
    serveret med grillet brød og rouille

PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE

  • Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture
    1050 pr. person
    Tilføj Osietra caviar 10gr - 250

FORRETTER

  • Dampede limfjordsmuslinger
    225
    med krydderurter og hvidløgssmør (G)
  • Carpaccio
    205
    med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
  • Tuntatar
    225
    med tomat, grønne oliven og kapers

SUPPE

  • Fransk løgsuppe
    185

VEGETAR

  • Smørstegt blomkål
    245
    med trøffel og ristede hasselnødder
  • Ravioli
    245
    med ricotta, blandede svampe og parmesan

KØD & FISK

  • Helstegt rødtunge
    415
    med smørsauce, citron og persillekartofler
  • Stegt pighvarfilet
    385
    med sauteret grønkål og jomfruhummer blanquette
  • Steak au poivre
    535
    oksemørbrad serveret med rosti kartofler, spinat og madagascar pebersauce
  • 300 gram rib-eye steak
    425
    béarnaise og fritter (G)
  • Lammefilet
    395
    med pastinak pure, artiskok, fondant kartofler og estragon sauce (G)
  • Rørt oksetatar
    235
    med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter

Sides

  • Fritter
    75
  • Salat
    65
  • Sæsonens grøntsager
    75

DESSERT & FROMAGE

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    150
  • Gateau Marcel
    150
    med vanilje is
  • Æbleparfait
    150
    med boghvedeis og saltet karamel
  • Dagens kage
    85
  • Is
    40
  • Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)
    75
  • Franske oste (Vg)
    3 slags - 170 / 5 slags - 190

VIN

CHAMPAGNE & MOUSSERENDE

PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Mumm Cordon Rouge Brut
    215
  • Mumm Rose
    275
  • Mandois, Blanc de Blancs
    220
  • Gosset Extra Brut
    275
  • Crémant d’ Alsace, Fernand Engel, Frankring
    115
  • Cava Raventos Blanc de Blanc, Spanien
    115

HVID

PÅ GLAS

  • 2021 Sancerre, L’authentique, Thomas-Labaille, Frankring
    135
  • 2020 Chablis, Julie Fevre, Frankring
    150
  • 2020 Bourgogne Blanc, Lupé Cholet Frankrig
    170
  • 2021 Haus Klosterberg Trocken, Markus Molitor, Tyskland
    110
  • 2020 Starmont Chardonnay, Merryvale Vineyards, Californien
    190
  • 2021 Alameda, Chardonnay, Central Valley, Chile
    95

ROSÉ

PÅ GLAS

  • 2020 Domaines Ott, Ch. Romassan, Provence, Frankrig
    175
  • 2021 Sancerre Rose, Lucien Crochet, Frankrig
    145
  • 2020 “Screw It” Victor, IGP Vaucluse
    95

RØD

PÅ GLAS

  • 2020 Bourgogne Rouge, Seguin-Manuel, Frankrig
    180
  • 2019 Puy Razac, St. Émilion Grand Cru, Frankrig
    145
  • 2019 Nebbiolo Langhe Brangero, Italien
    150
  • 2019 Valpolicella Superiore, Musella, Italien
    145
  • 2018 Cabernet Sauvignon Director´s Cut, Francis Ford Coppola Winery, Californien
    180
  • 2020 Côtes du Rhône, Gabin en Balade, Frankrig
    95

COCKTAILS

COCKTAILS

150

  • VICTOR SPRITZ
    Our signature spritz with Lillet Blanc, St. Germain elderflower and Cointreau liqueur. Fizzy and fresh.
  • FRENCH MARTINI
    Classic drink from the 80’s, based on Absolut Vodka. Followed with sweet tones of Chambord black raspberry and pineapples. Fruity & Strong
  • TOM COLLINS
    What can go wrong with this timeless lemonade spiked with gin.. You tell me! With Plymouth Gin, lemon and soda. Refreshing & Sour
  • ALASKA
    Like a Martini, the Alaska is a straightforward spiritous drink, mixed with Old Tom Gin, Yellow Chartreuse and a dash of orange bitters. Boozy & Complex
  • WINNING BET
    It must be a winning decision trying this easy-going, but yet so delicious drink. Served with Campari and Cassis. Topped off with soda. Bittersweet & Fresh
  • WHITE NEGRONI
    Must try variation of the beloved Negroni. With Plymouth Gin, Lillet Blanc and Suze. Bitter, Floral & Fruity
  • NEGRONI SBAGLIATO
    Classic fizzy drink that goes well in every occasion. Served with Campari, Sweet Vermouth and Mumm Champagne. Sparkling & Bitter
  • LION’S TAIL
    For whiskey sour lovers and much more, a twist with spicy Rittenhouse rye and a warm, peppery finish based on pimento dram. Rich, Spicy & Aromatic
  • GINEROL SOUR
    A remake of the classic Gin Sour, combined with a pleasant sweetness from Aperol. Well balanced with Plymouth Gin and lemon. Sweet & Sour
  • APPLE PIE
    Perfect dessert cocktail for the true fans of apple and cinnamon. With Absolut Vanilla Vodka, Créme de cacao, apple and cream. Sweet & Creamy

Classic cocktails 150


  • Ny Østergade 8
    1101 København K
  • +45 33133613
  • cafevictor@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    08:00 - 01:00
  • Tirsdag
    08:00 - 01:00
  • Onsdag
    08:00 - 01:00
  • Torsdag
    08:00 - 02:00
  • Fredag
    08:00 - 02:00
  • Lørdag
    09:00 - 02:00
  • Søndag
    11:00 - 24:00

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat