MORGENMAD
Victor serverer ikke længere morgenmad søndage. Vi servere dog en lille anretning i form af en morgencomplet, til dem der ønsker det mellem 11:00-11:30.
ØKOLOGISKE ÆG
-
Spejlæg85med bacon
-
Røræg85med bacon
-
Røræg135med røget laks
-
To blødkogte æg55
YOGHURT
-
Økologisk yoghurt85med frisk frugt, honning og hjemmelavet müsli
MORGENCOMPLET
-
Blødkogt æg115med kogt skinke og lagret morgenost
-
Smørristet rugbrød med avocado165med pocheret æg og karse
BENEDICTS
-
Benedicts med kogt skinke115
-
Benedicts med røget laks135
ØKOLOGISK OMELET
-
Omelet au naturel110
-
Omelet115med spinat
-
Omelet au comté125Trøffel + 75
Sides
-
Røget laks95
-
Kogt skinke50
-
Lagret morgenost +4545
-
Sæsonens grøntsager75
-
Sauteret spinat75
-
Avocado85
MORGENDRINKS
-
Mimosa125Fresh orange juice and sparkling wine
-
Bloody Mary 6 CL.150Big Tom spiced tomato juice and Absolut Vodka
-
Espresso Martini150Espresso, Kahlua and Absolut Vanilla Vodka
JUICE - SOFT DRINKS
-
Søbogård organic juice50Apple - Rhubarb - Elderflower
-
Fresh orange juice45 / 60
-
Soft drinks50
FROKOST
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
SANDWICH
-
Club Sandwich205
-
Croque Monsieur140
-
Croque Madame160
SALAT
-
Cæsar salat195
-
Tuna Niçoise215
BOUILLABAISSE À LA VICTOR
-
Fiskesuppe375serveret med grillet brød og rouille
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture1050 pr. personTilføj Osietra caviar 10gr - 250
SILD
-
Christiansøpigens kryddersild140med æggeblomme, kapers og løg
-
Karrymarinade sild140med løg, frittered kappers og kørvel
-
Stegt sild140med æble, rygeost /sennepscreme og peberrod
-
Udvalg af sild210
SUPPE
-
Fransk løgsuppe185
VEGETAR
-
Avocado165med rugbrød, sesam, pocheret æg og chili (V*)
-
Smørstegt blomkål245med trøffel og ristede hasselnødder
-
Ravioli245med ricotta, blandede svampe og parmesan
SMØRREBRØD
-
Kartoffelmad160Med løvstikke mayo, karamelliserede løg puré, kartoffelchips (vg)
-
Skagentoast255
-
Rørt hønsesalat165med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
-
Æg og rejer205med smilende æg og mayo
-
Røget laks175Med rygeost, æggeblomme creme, boghvede og fennikel
-
Oksetatar175med friterede kapers, cornichoner, marinerede sennepskorn, æggeblomme og rødbedechips
-
Rørt oksetatar215med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
VARME RETTER
-
Rødspættefilet195med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
-
Helstegt rødtunge415med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet385med sauteret grønkål og jomfruhummer blanquette
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Pariserbøf225
-
Oksemørbrad270med svampe a la creme
-
300 gram rib-eye steak425béarnaisesmør og fritter (G)
Sides
-
Fritter75
-
Sæsonens grøntsager75
-
Salat65
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Gateau Marcel150med vanilje is
-
Æbleparfait150med boghvedeis og saltet karamel
-
Dagens kage85
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Franske oste (Vg)3 slags - 1670 / 5 slags - 190
MID-DAY
16.00 - 17.30
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
SANDWICH
-
Club Sandwich205
SALAT
-
Cæsar salat205
-
Tuna Niçoise215
-
Carpaccio205med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
Sides
-
Fritter75
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Dagens kage85
-
Fyldt chokolade75fra Alida Marstrand, 2 stk (Vg)
-
Franske oste (Vg)170 / 1903 slags / 5 slags
AFTEN
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
STOKKEBYE CAVIAR
Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron
-
Baerii74530 gram
-
Imperial Royal105030 gram
-
Osietra94530 gram
BOUILLABAISSE À LA VICTOR
-
Fiskesuppe375serveret med grillet brød og rouille
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture1050 pr. personTilføj Osietra caviar 10gr - 250
FORRETTER
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Carpaccio205med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
-
Tuntatar225med tomat, grønne oliven og kapers
SUPPE
-
Fransk løgsuppe185
VEGETAR
-
Smørstegt blomkål245med trøffel og ristede hasselnødder
-
Ravioli245med ricotta, blandede svampe og parmesan
KØD & FISK
-
Helstegt rødtunge415med smørsauce, citron og persillekartofler
-
Stegt pighvarfilet385med sauteret grønkål og jomfruhummer blanquette
-
Steak au poivre535oksemørbrad serveret med rosti kartofler, spinat og madagascar pebersauce
-
300 gram rib-eye steak425béarnaise og fritter (G)
-
Lammefilet395med pastinak pure, artiskok, fondant kartofler og estragon sauce (G)
-
Rørt oksetatar235med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
Sides
-
Fritter75
-
Salat65
-
Sæsonens grøntsager75
DESSERT & FROMAGE
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Gateau Marcel150med vanilje is
-
Æbleparfait150med boghvedeis og saltet karamel
-
Dagens kage85
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Franske oste (Vg)3 slags - 170 / 5 slags - 190
VIN
CHAMPAGNE & MOUSSERENDE
PÅ GLAS
-
Mumm Cordon Rouge Brut215
-
Mumm Rose275
-
Mandois, Blanc de Blancs220
-
Gosset Extra Brut275
-
Crémant d’ Alsace, Fernand Engel, Frankring115
-
Cava Raventos Blanc de Blanc, Spanien115
HVID
PÅ GLAS
-
2021 Sancerre, L’authentique, Thomas-Labaille, Frankring135
-
2020 Chablis, Julie Fevre, Frankring150
-
2020 Bourgogne Blanc, Lupé Cholet Frankrig170
-
2021 Haus Klosterberg Trocken, Markus Molitor, Tyskland110
-
2020 Starmont Chardonnay, Merryvale Vineyards, Californien190
-
2021 Alameda, Chardonnay, Central Valley, Chile95
ROSÉ
PÅ GLAS
-
2020 Domaines Ott, Ch. Romassan, Provence, Frankrig175
-
2021 Sancerre Rose, Lucien Crochet, Frankrig145
-
2020 “Screw It” Victor, IGP Vaucluse95
RØD
PÅ GLAS
-
2020 Bourgogne Rouge, Seguin-Manuel, Frankrig180
-
2019 Puy Razac, St. Émilion Grand Cru, Frankrig145
-
2019 Nebbiolo Langhe Brangero, Italien150
-
2019 Valpolicella Superiore, Musella, Italien145
-
2018 Cabernet Sauvignon Director´s Cut, Francis Ford Coppola Winery, Californien180
-
2020 Côtes du Rhône, Gabin en Balade, Frankrig95
COCKTAILS
COCKTAILS
150
-
VICTOR SPRITZOur signature spritz with Lillet Blanc, St. Germain elderflower and Cointreau liqueur. Fizzy and fresh.
-
FRENCH MARTINIClassic drink from the 80’s, based on Absolut Vodka. Followed with sweet tones of Chambord black raspberry and pineapples. Fruity & Strong
-
TOM COLLINSWhat can go wrong with this timeless lemonade spiked with gin.. You tell me! With Plymouth Gin, lemon and soda. Refreshing & Sour
-
ALASKALike a Martini, the Alaska is a straightforward spiritous drink, mixed with Old Tom Gin, Yellow Chartreuse and a dash of orange bitters. Boozy & Complex
-
WINNING BETIt must be a winning decision trying this easy-going, but yet so delicious drink. Served with Campari and Cassis. Topped off with soda. Bittersweet & Fresh
-
WHITE NEGRONIMust try variation of the beloved Negroni. With Plymouth Gin, Lillet Blanc and Suze. Bitter, Floral & Fruity
-
NEGRONI SBAGLIATOClassic fizzy drink that goes well in every occasion. Served with Campari, Sweet Vermouth and Mumm Champagne. Sparkling & Bitter
-
LION’S TAILFor whiskey sour lovers and much more, a twist with spicy Rittenhouse rye and a warm, peppery finish based on pimento dram. Rich, Spicy & Aromatic
-
GINEROL SOURA remake of the classic Gin Sour, combined with a pleasant sweetness from Aperol. Well balanced with Plymouth Gin and lemon. Sweet & Sour
-
APPLE PIEPerfect dessert cocktail for the true fans of apple and cinnamon. With Absolut Vanilla Vodka, Créme de cacao, apple and cream. Sweet & Creamy