MORGENMAD
ØKOLOGISKE ÆG
-
Spejlæg55med bacon
-
Røræg60med bacon
-
Røræg115med røget laks
-
To blødkogte æg30
YOGHURT
-
Økologisk yoghurt60med frisk frugt, honning og hjemmelavet müsli
MORGENCOMPLET
-
Blødkogt æg65med skagenskinke og lagret morgenost
-
Smørristet rugbrød med avocado125med pocheret æg og karse
BENEDICTS
-
Benedicts med skagenskinke75
-
Benedicts med røget laks90
ØKOLOGISK OMELET
-
Omelet au naturel75
-
Omelet85med spinat
-
Omelet au fromage85Trøffel + 35
Sides
-
Røget laks65
-
Skagenskinke35
-
Lagret morgenost +4530
-
Sæsonens grøntsager65
-
Sauteret spinat55
-
Avocado65
MORGENDRINKS
-
Mimosa125Fresh orange juice and sparkling wine
-
Bloody Mary 6 CL.135Big Tom spiced tomato juice and Absolut Vodka
-
Espresso Martini135Espresso, Kahlua and Absolut Vanilla Vodka
JUICE - SOFT DRINKS
-
Søbogård organic juice40Apple - Rhubarb - Elderflower
-
Fresh orange juice45 / 60
-
Soft drinks40
FROKOST
SANDWICH
-
Club Sandwich195
-
Croque Monsieur135
-
Croque Madame155
SALAT
-
Cæsar salat175
-
Grøn salat135Tilvalg af gedeost +45
BOUILLABAISSE À LA VICTOR
-
Fiskesuppe315serveret med grillet brød og rouille
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - rosé rejer - blåmuslinger - østers - rosé reje - jomfruhummer - garniture795 pr. person
SÆSON
-
Kantarelltoast195Chanterelle a la crème on toast
SILD
-
Christiansøpigens kryddersild125med æggeblomme, kapers og løg
-
Karrymarinade sild125med løg, frittered kappers og kørvel
-
Røget sild125med æggeblomme,rødløg, radise og purløg
-
Udvalg af sild185
SUPPE
-
Kold ærtesuppe165med kammuslinger
VEGETAR
-
Avocado145med rugbrød, sesam, pocheret æg og chili (V*)
-
Smørstegt blomkål195med trøffel og ristede hasselnødder
-
Ravioli195med ricotta, sauteed svampe, parmesan (V*)
SMØRREBRØD
-
Kartoffelmad145med ramsløg mayo, karamelliserede jordskokker, jordskokkechips og krydderurter (Vg)
-
Skagentoast225
-
Rørt hønsesalat145med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
-
Æg og rejer175med smilende æg og mayo
-
Røget laks155med flødeost, radiser og æggeblomme
-
Oksetatar155med friterede kapers, cornichoner, marinerede sennepskorn, æggeblomme og rødbedechips
-
Rørt oksetatar195med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
-
Rødspættefilet175med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
VARME RETTER
-
Helstegt rødtunge385med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet355med ærter, asparges, forårsløg og brunet smør blanquette
-
Dampede limfjordsmuslinger195med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Parisbøf195
-
Oksemørbrad285med svampe a la creme
-
300 gram rib-eye steak415béarnaisesmør og fritter (G)
Sides
-
Fritter75
-
Sæsonens grøntsager65
-
Salat55
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)125
-
Rabarber125med marcipancrumble, hvid chokolade og tonka
-
Mørk chokoladekage125med saltkaramel
-
Dagens kage85
-
Is35
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Comté105med smørstegt rugbrød, hasselnødder og trøffel (Vg)
-
Franske oste (Vg)3 slags - 155 / 5 slags - 175
MID-DAY
16.00 - 17.30
Sandwich
-
Club Sandwich195
Salat
-
Cæsar salat175
-
Grøn salat (V)135Tilvalg af gedeost +45
-
Carpaccio175med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
Sides
-
Fritter75
Dessert & ost
-
Vanilje crème brûlée (Vg)125
-
Dagens kage85
-
Fyldt chokolade75fra Alida Marstrand, 2 stk (Vg)
-
Flødebolle fra Alida Marstrand45med kokos eller klassisk
-
Franske oste (Vg)155 / 1753 slags / 5 slags
AFTEN
STOKKEBYE CAVIAR
Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron
-
Imperial Royal88530 gram
-
Osietra78530 gram
BOUILLABAISSE À LA VICTOR
-
Fiskesuppe315serveret med grillet brød og rouille
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - rejer - blåmuslinger - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture795 pr. person
Sæson
-
Kantarelltoast195Chanterelle a la crème on toast
FORRETTER
-
Dampede limfjordsmuslinger195med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Carpaccio175med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
-
Ørredtatar175med grønne oliven, agurker og ørredrogn
Suppe
-
Kold ærtesuppe165med kammuslinger
VEGETAR
-
Smørstegt blomkål185med trøffel og ristede hasselnødder
-
Ravioli185med ricotta, sauterede svampe, parmesan (V*)
KØD & FISK
-
Helstegt rødtunge385med smørsauce, citron og persillekartofler
-
Stegt pighvarfilet355med ærter, asparges, forårsløg og brunet smør blanquette
-
Oksemørbrad415med Madeirasauce og sæsonens grøntsager (G)
-
Tournedos Rossini495med trøffel
-
300 gram rib-eye steak415béarnaise og fritter (G)
-
Lammefilet385med pastinak pure, artiskok, fondant kartofler og estragon sauce (G)
-
Rørt oksetatar225med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
Sides
-
Fritter75
-
Salat55
-
Sæsonens grøntsager65
DESSERT & FROMAGE
-
Vanilje crème brûlée (Vg)125
-
Rabarber125med marcipan crumble, hvid chokolade og tonka
-
Mørk chokoladekage125med saltkaramel
-
Dagens kage85
-
Is35
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Comté115med smørstegt rugbrød, hasselnødder og trøffel (Vg)
-
Franske oste (Vg)3 slags - 155 / 5 slags - 175
VIN
CHAMPAGNE & MOUSSERENDE
PÅ GLAS
-
Mumm Cordon Rouge Brut195
-
Mumm Rose250
-
Mandois, Blanc de Blancs200
-
Gosset Extra Brut250
-
Cremant de Alsace, Fernand Engel100
-
Cava Raventos Blanc de Blanc100
HVID
PÅ GLAS
-
2020 Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille120
-
2020 Chablis, Julie Fevre135
-
2019 Bourgogne, Roux Pere & Fils150
-
2020 Haus Klosterberg Trocken, Markus Molitor95
-
2020 Chardonnay Director’s Cut, Francis Ford Coppola170
-
2021 Alameda, Chardonnay, Central Valley, Chile80
ROSÉ
PÅ GLAS
-
2020 Domaines Ott, Ch. Romassan, Provence, Frankrig155
-
2020 Sancerre Rose, Lucien Crochet130
-
2020 “Screw It” Victor, IGP Vaucluse80
RØD
PÅ GLAS
-
2020 Bourgogne Rouge, Michel Magnien160
-
2018 Puy Razac, St. Emilion Grand Cru125
-
2018 Nebbiolo Langhe Brangero140
-
2018 Valpolicella Superiore, Musella130
-
2018 Zinfandel Diamond Collection, Francis Ford Coppola Winery, Californien140
-
2018 Cabernet Sauvignon Director´s Cut, Francis Ford Coppola Winery, Californien165
-
2018 Fleurs d’Automne, IGP Vaucluse80
COCKTAILS
135
-
VICTOR SPRITZOur signature spritz with Lillet Blanc, St. Germain elderflower and Cointreau liqueur. Fizzy and fresh.
-
BIENVENUEA sparkly welcome drink with G.H. Mumm champagne, grapefruit, spray of absinthe and flowers. Sparkly and floral.
-
PAR AVIONFresh Lime and honey combined with Havana Club and sparkling wine. Fresh and fizzy.
-
PELICANDelightful thirst-quencher with a dry coffee spirit, vermouth and tonic. Fresh
-
MONKEY BUSINESSBanana tea and banana liqueur with Havana Club and more banana on top... Banana.
-
MULBERRY ROSE SOURSour with Mulberry Rose spirit, lavender, lemon and eggwhites. Fresh and floral.
-
FISH HOUSE PUNCHProbably the worlds most famous punch recipe from 1794. Martell cognac, rum, peaches, tea and lemon. Can be served for a group or as a single serve. Fresh and peachy.(450kr for a group serve)
-
THE LAST WORDPowerful combination of Plymouth gin, Chartreuse, Lime and Maraschino Fresh, floral and complex.
-
DUBONNET COCKTAILPlymouth gin and Dubonnet with a splash of citrus Fresh and dry.
-
ALEXANDERSweet dessert cocktail with gin, chocolate liqueur and cream Sweet and creamy.