MORGENMAD
Victor serverer ikke længere morgenmad søndage. Vi servere dog en lille anretning i form af en morgencomplet, til dem der ønsker det mellem 11:00-12:00.
-
Spejlæg85med bacon
-
Røræg85med bacon
-
Røræg135med røget laks
-
To blødkogte æg55
YOGHURT
-
Yoghurt85Med frisk frugt, honning og hjemmelavet müsli
MORGENCOMPLET
-
Blødkogt æg115med kogt skinke og lagret morgenost
-
Smørristet rugbrød165med avocado, pocheret æg og karse
BENEDICTS
-
Benedicts med kogt skinke115
-
Benedicts med røget laks135
OMELET
-
Omelet au naturel110
-
Omelet115med spinat
-
Omelet au comté125Trøffel + 75
SIDES
-
Røget laks95
-
Kogt skinke50
-
Lagret morgenost +4545
-
Sæsonens grøntsager75
-
Sauteret spinat75
-
Avocado85
MORGENDRINKS
-
Mimosa125Fresh orange juice and sparkling wine
-
Bloody Mary 6 CL.150Big Tom spiced tomato juice and Absolut Vodka
-
Espresso Martini150Espresso, Kahlua and Absolut Vanilla Vodka
JUICE - SOFT DRINKS
-
Søbogård organic juice50Apple - Rhubarb - Elderflower
-
Fresh orange juice45 / 60
-
Soft drinks50
FROKOST
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
SANDWICH
-
Club Sandwich205
-
Croque Monsieur140
-
Croque Madame160
SALAT
-
Cæsar salat205
-
Rødbedesalat215med gedeost
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture1050 pr. personTilføj Osietra caviar 10gr - 250
SILD
-
Christiansøpigens kryddersild140med æggeblomme, kapers og løg
-
Karrymarinade sild140med løg, fritterede kapers og kørvel
-
Stegt sild140syltet i krondild, med blommer, peberrod og æggeblommecreme
-
Udvalg af sild210
SUPPE
-
Cremet svampesuppe215med sauterede svampe, æggeblomme og karse
VEGETAR
-
Bagt knoldselleri235med knoldselleri puré, ristede hasselnødder og trøffel
-
Kantarel toast225
SMØRREBRØD
-
Kartoffelmad160med løvstikke mayo, karamelliserede løg puré, kartoffelchips (vg)
-
Krabbesalat250serveret med brioche
-
Rørt hønsesalat165med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
-
Æg og rejer205med smilende æg og mayo
-
Røget laks175med rygeost, æggeblomme creme, boghvede og fennikel
-
Roastbeef165med remoulade, stegte løg og syltede agurker
-
Rørt oksetatar215med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
VARME RETTER
-
Rødspættefilet195med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
-
Helstegt rødtunge415med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet385med porrer, ørredrogn og jomfruhummer blanquette
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Pariserbøf225
-
Oksemørbrad270med svampe a la creme
-
300 gram rib-eye steak425béarnaisesmør og fritter (G)
SIDES
-
Fritter75
-
Sæsonens grøntsager75
-
Salat65
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Hvid chokolademousse150med pistacieis
-
Dagens kage85
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Franske oste (Vg)2 slags - 145 / 3 slags - 170
MID-DAY
16.00 - 17.30
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
SANDWICH
-
Club Sandwich205
SALAT
-
Cæsar salat205
-
Tuna Niçoise215
-
Carpaccio205med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
SIDES
-
Fritter75
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Dagens kage85
-
Fyldt chokolade75fra Alida Marstrand, 2 stk (Vg)
-
Franske oste (Vg)170 / 1903 slags / 5 slags
AFTEN
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
STOKKEBYE CAVIAR
Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron
-
Baerii74530 gram
-
Imperial Royal105030 gram
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture1050 pr. personTilføj Osietra caviar 10gr - 250
FORRETTER
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Carpaccio205med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
-
Helleflynder225rimmet helleflynder med rygeost og grønne æbler
-
Krabbesalat250serveret med brioche
SUPPE
-
Cremet svampesuppe215med sauterede svampe, æggeblomme og karse
VEGETAR
-
Bagt knoldselleri235med knoldselleri puré, ristede hasselnødder og trøffel
-
Kantarel toast225
KØD & FISK
-
Helstegt rødtunge415med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet385med porrer, ørredrogn og jomfruhummer blanquette
-
Tournedos355oksemørbrad serveret med rosti kartofler, spinat og madagascar pebersauce. Tilføj R.A.P og trøffel +95
-
300 gram rib-eye steak425med béarnaise og fritter (G)
-
Braiserede svinekæber385med kantareller, rosenkål og kartoffelmos
-
Rørt oksetatar235med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
SIDES
-
Fritter75
-
Salat65
-
Sæsonens grøntsager75
DESSERT & FROMAGE
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Hvid chokolademousse150med pistacieis
-
Dagens kage85
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Franske oste (Vg)2 slags - 145 / 3 slags - 170
VIN
CHAMPAGNE & MOUSSERENDE
PÅ GLAS
-
Mumm Cordon Rouge Brut215
-
Mandois, Blanc de Blancs220
-
Crémant De Bourgogne, Baron Auguste120
-
Cava Raventos Blanc de Blanc, Spanien120
-
Prosecco di Valdobbiadene, Sorelle Bronca120
HVID
PÅ GLAS
-
2021 Sancerre, L’authentique, Thomas- Labaille135
-
2022 Chablis, Julie Fevre, Frankrig150
-
2020/21 Bourgogne Blanc, Lupé Cholet, Frankrig170
-
2021 Haus Klosterberg Trocken, Markus Molitor, Tyskland110
-
2018/20 Starmont Chardonnay, Merryvale Vineyards, Californie190
-
2022 Alameda, Chardonnay, Central Valley, Chile95
ROSÉ
PÅ GLAS
-
2021 Domaines Ott, Ch. Romassan, Provence, Frankrig175
-
2021 “Screw It” Victor, IGP Vaucluse95
-
2022 Le Club 55 , Les Maitres Vignerons de Saint Tropez, Frankrig125
RØD
PÅ GLAS
-
2021 Bourgogne Rouge, Seguin-Manuel, Frankrig180
-
2019 Puy Razac, St. Émilion Grand Cru, Frankrig145
-
2017 Barolo, Terre de Barolo, Piemonte150
-
2019 Valpolicella Superiore, Musella, Italien145
-
2018 Cabernet Sauvignon Director´s Cut, Francis Ford Coppola Winery, Californien180
-
2021 Côtes du Rhône, Gabin en Balade, Frankrig95
COCKTAILS
COCKTAILS
150
-
Bobby burnsMakers Mark, Cocchi, D.O.M Benedictine, Angostura.Sweet, boozy, vanilla and whiskey notes.
-
Victor Spritz RoséLillet Rouge, St. Germain, Cointreau, Prosecco.Fresh and sneaky but very refreshing.
-
Charlie ChaplinPlymouth Sloe, Merlet Lune D’abricot, Lime.Sour and sweet, balanced but effective.
-
Tuxedo #2Plymouth, Noilly Prat, Luxardo, Orange Bitters.Reviving a forgotten martini style. Boozy citric and bitter.
-
Salty dogAbsolut Elyx, Grapefruit Soda, Salt.Sweet and sour with a salty bite. Easy and pleasant to drink.
-
Jalisco PearAltos Tequila, Koch Mezcal, Xanté, Pimento Dram, Lemon, Egg white.Fresh fruity sour with a complex twist.
-
AmericanoCocchi, Campari, Soda.Bitter and light. The classic aperitif.
-
Champagne CocktailMartell VS, Angostura, Mumm Champagne.Heavy, barrel and spice notes with a bubbly twist.
-
Midori SourMidori, Plymouth, Lemon, Egg white.The rare sour, melon, with tropical inspiration. The vacation you just got back from.
-
Mai taiHavana Club 3 Anos, Plantation O.F.T.D, Adriatico Amaretto, Falernum, Cointreau, Lime.Delightfully refreshing and flavoursome Tiki cocktail.