AFTEN
STOKKEBYE CAVIAR
Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron
-
Imperial Royal88530 gram
-
Osietra78530 gram
BOUILLABAISSE À LA VICTOR
-
Fiskesuppe315serveret med grillet brød og rouille
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - rejer - blåmuslinger - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture795 pr. person
Sæson
-
Kantarelltoast195Chanterelle a la crème on toast
FORRETTER
-
Dampede limfjordsmuslinger195med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Carpaccio175med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
-
Ørredtatar175med grønne oliven, agurker og ørredrogn
Suppe
-
Kold ærtesuppe165med kammuslinger
VEGETAR
-
Smørstegt blomkål185med trøffel og ristede hasselnødder
-
Ravioli185med ricotta, sauterede svampe, parmesan (V*)
KØD & FISK
-
Helstegt rødtunge385med smørsauce, citron og persillekartofler
-
Stegt pighvarfilet355med ærter, asparges, forårsløg og brunet smør blanquette
-
Oksemørbrad415med Madeirasauce og sæsonens grøntsager (G)
-
Tournedos Rossini495med trøffel
-
300 gram rib-eye steak415béarnaise og fritter (G)
-
Lammefilet385med pastinak pure, artiskok, fondant kartofler og estragon sauce (G)
-
Rørt oksetatar225med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
Sides
-
Fritter75
-
Salat55
-
Sæsonens grøntsager65
DESSERT & FROMAGE
-
Vanilje crème brûlée (Vg)125
-
Rabarber125med marcipan crumble, hvid chokolade og tonka
-
Mørk chokoladekage125med saltkaramel
-
Dagens kage85
-
Is35
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Comté115med smørstegt rugbrød, hasselnødder og trøffel (Vg)
-
Franske oste (Vg)3 slags - 155 / 5 slags - 175