AFTEN
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
STOKKEBYE CAVIAR
Serveret med blinis, rødløg, hakket æg og citron
-
Baerii74530 gram
-
Imperial Royal105030 gram
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture1050 pr. personTilføj Osietra caviar 10gr - 250
FORRETTER
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Carpaccio205med citron, ristede pinjekerner, rucola og parmesan (G)
-
Helleflynder225rimmet helleflynder med rygeost og grønne æbler
-
Krabbesalat250serveret med brioche
SUPPE
-
Cremet svampesuppe215med sauterede svampe, æggeblomme og karse
VEGETAR
-
Bagt knoldselleri235med knoldselleri puré, ristede hasselnødder og trøffel
-
Kantarel toast225
KØD & FISK
-
Helstegt rødtunge415med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet385med porrer, ørredrogn og jomfruhummer blanquette
-
Tournedos355oksemørbrad serveret med rosti kartofler, spinat og madagascar pebersauce. Tilføj R.A.P og trøffel +95
-
300 gram rib-eye steak425med béarnaise og fritter (G)
-
Braiserede svinekæber385med kantareller, rosenkål og kartoffelmos
-
Rørt oksetatar235med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
SIDES
-
Fritter75
-
Salat65
-
Sæsonens grøntsager75
DESSERT & FROMAGE
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Hvid chokolademousse150med pistacieis
-
Dagens kage85
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Franske oste (Vg)2 slags - 145 / 3 slags - 170