FROKOST
ØSTERS
pr. stk.
-
Gillardeau65
-
Fine de Claire48
SANDWICH
-
Club Sandwich205
-
Croque Monsieur140
-
Croque Madame160
SALAT
-
Cæsar salat195
-
Tuna Niçoise215
BOUILLABAISSE À LA VICTOR
-
Fiskesuppe375serveret med grillet brød og rouille
PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE
-
Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture1050 pr. personTilføj Osietra caviar 10gr - 250
SILD
-
Christiansøpigens kryddersild140med æggeblomme, kapers og løg
-
Karrymarinade sild140med løg, frittered kappers og kørvel
-
Stegt sild140med æble, rygeost /sennepscreme og peberrod
-
Udvalg af sild210
SUPPE
-
Fransk løgsuppe185
VEGETAR
-
Avocado165med rugbrød, sesam, pocheret æg og chili (V*)
-
Smørstegt blomkål245med trøffel og ristede hasselnødder
-
Ravioli245med ricotta, blandede svampe og parmesan
SMØRREBRØD
-
Kartoffelmad160Med løvstikke mayo, karamelliserede løg puré, kartoffelchips (vg)
-
Skagentoast255
-
Rørt hønsesalat165med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
-
Æg og rejer205med smilende æg og mayo
-
Røget laks175Med rygeost, æggeblomme creme, boghvede og fennikel
-
Oksetatar175med friterede kapers, cornichoner, marinerede sennepskorn, æggeblomme og rødbedechips
-
Rørt oksetatar215med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter
VARME RETTER
-
Rødspættefilet195med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
-
Helstegt rødtunge415med smørsauce, citron og kartofler med persille
-
Stegt pighvarfilet385med sauteret grønkål og jomfruhummer blanquette
-
Dampede limfjordsmuslinger225med krydderurter og hvidløgssmør (G)
-
Pariserbøf225
-
Oksemørbrad270med svampe a la creme
-
300 gram rib-eye steak425béarnaisesmør og fritter (G)
Sides
-
Fritter75
-
Sæsonens grøntsager75
-
Salat65
DESSERT & OST
-
Vanilje crème brûlée (Vg)150
-
Gateau Marcel150med vanilje is
-
Æbleparfait150med boghvedeis og saltet karamel
-
Dagens kage85
-
Is40
-
Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)75
-
Franske oste (Vg)3 slags - 1670 / 5 slags - 190