• Forside
  • Menu
  • Selskaber
  • Job
  • Køb gavekort
Ny Østergade 8, 1101 København K
Booking

FROKOST

ØSTERS

pr. stk.

Se menu som PDF
  • Gillardeau
    65
  • Fine de Claire
    45
  • Josephine
    55

SANDWICH

  • Club Sandwich
    205
    Kylling supreme, bacon, karry dressing, salat og tomat, serveret med fritter
  • Croque Monsieur
    140
    Gratineret cantal ost og skinke sandwich serveret med cornichons og sennep
  • Croque Madame
    160
    Gratineret cantal ost og skinke sandwich serveret med cornichons, sennep og et spejlæg

SALAT

  • Cæsar salat
    205
    Hjertesalat vendt in Cæsardressing serveret med kylling supreme, croutons, parmesan, og syltede chili
  • Rødbedesalat med gedeost
    215
    3 slags rødbeder vendt i sesamdressing serveret med grapefrugt og gratineret gedeost

Skaldyr

  • Grillet 1/2 hummer
    350
    med citron og mayo
  • Jomfruhummer
    275
    med urtesmør og pernod

SILD

  • Christiansøpigens kryddersild
    140
    med æggeblomme, kapers og løg
  • Karrymarinade sild
    140
    med løg, fritterede kapers og kørvel
  • Julesild
    140
    med kanel, nelliker, appelsin, rødløg og kapers
  • Udvalg af sild
    210

SUPPE

  • Cremet svampesuppe
    215
    med sauterede svampe, æggeblomme og karse

SMØRREBRØD

  • Gravad laks
    195
    med rævesovs
  • Kantarel toast
    225
    Kantarel a la creme serveret på smørstegt brød
  • Kartoffelmad
    160
    med løvstikke mayo, karamelliserede løg puré, kartoffelchips (vg)
  • Krabbesalat
    250
    med purløg og brunt smør serveret med brioche
  • Rørt hønsesalat
    165
    med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
  • Æg og rejer
    205
    med smilende æg og mayo
  • Røget laks
    175
    med rygeost, æggeblomme creme, boghvede og fennikel
  • Rørt oksetatar
    215
    med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter

VARME RETTER

  • Rødspættefilet
    195
    med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
  • Helstegt rødtunge
    395
    med smørsauce, citron og kartofler med persille
  • Stegt pighvarfilet
    385
    med porrer, ørredrogn og jomfruhummer blanquette
  • Dampede limfjordsmuslinger
    225
    med krydderurter og hvidløgssmør
  • Pariserbøf
    225
  • 300 gram rib-eye steak
    425
    béarnaisesmør og fritter (G)
  • Flæskesteg
    245
    med rødkål, kartofler, sylted drueagurker og sauce
  • Confiteret andelår
    355
    med rysteribs, pure af jordskokker, knoldselleri og julesauce

SIDES

  • Fritter
    75
  • Salat
    65

DESSERT & OST

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    150
  • Hvid chokolademousse
    150
    med pistacieis
  • Ris a la mande
    150
    med kirsebærsauce
  • Dagens kage
    85
  • Is
    40
  • Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk
    75
  • Franske oste
    2 slags - 145 / 3 slags - 170
  • Ny Østergade 8
    1101 København K
  • +45 33133613
  • cafevictor@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    08:00 - 01:00
  • Tirsdag
    08:00 - 01:00
  • Onsdag
    08:00 - 01:00
  • Torsdag
    08:00 - 02:00
  • Fredag
    08:00 - 02:00
  • Lørdag
    09:00 - 02:00
  • Søndag
    11:00 - 24:00

Mandag til lørdag Morgenmad 8-12 I Frokost 12-16 I Søndag morgenmad 11-12 (vi kun servere morgenkomplet, croissant og snegle)

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Boathouse Bocado Esmée Goldfinch L'Alsace Lusso Masseria PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon Sunset Noodle The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat