• Forside
  • Menu
  • Selskaber
  • Job
  • Køb gavekort
Ny Østergade 8, 1101 København K
Booking

FROKOST

ØSTERS

pr. stk.

  • Gillardeau
    65
  • Fine de Claire
    48

SANDWICH

  • Club Sandwich
    205
  • Croque Monsieur
    140
  • Croque Madame
    160

SALAT

  • Cæsar salat
    195
  • Tuna Niçoise
    215

BOUILLABAISSE À LA VICTOR

  • Fiskesuppe
    375
    serveret med grillet brød og rouille

PLATEAU FRUITS DE MER PRESTIGE

  • Hummer - krabbeklo - blåmuslinger - rejer - østers - rosé rejer - jomfruhummer - garniture
    1050 pr. person
    Tilføj Osietra caviar 10gr - 250

SILD

  • Christiansøpigens kryddersild
    140
    med æggeblomme, kapers og løg
  • Karrymarinade sild
    140
    med løg, frittered kappers og kørvel
  • Stegt sild
    140
    med æble, rygeost /sennepscreme og peberrod
  • Udvalg af sild
    210

SUPPE

  • Fransk løgsuppe
    185

VEGETAR

  • Avocado
    165
    med rugbrød, sesam, pocheret æg og chili (V*)
  • Smørstegt blomkål
    245
    med trøffel og ristede hasselnødder
  • Ravioli
    245
    med ricotta, blandede svampe og parmesan

SMØRREBRØD

  • Kartoffelmad
    160
    Med løvstikke mayo, karamelliserede løg puré, kartoffelchips (vg)
  • Skagentoast
    255
  • Rørt hønsesalat
    165
    med æble, selleri, confit porcini, peberbacon og karse
  • Æg og rejer
    205
    med smilende æg og mayo
  • Røget laks
    175
    Med rygeost, æggeblomme creme, boghvede og fennikel
  • Oksetatar
    175
    med friterede kapers, cornichoner, marinerede sennepskorn, æggeblomme og rødbedechips
  • Rørt oksetatar
    215
    med kapers, cornichoner, tomat, sennep, cognac og krydderurter. Serveres med fritter

VARME RETTER

  • Rødspættefilet
    195
    med grov remoulade, syltede agurker, citron og dild
  • Helstegt rødtunge
    415
    med smørsauce, citron og kartofler med persille
  • Stegt pighvarfilet
    385
    med sauteret grønkål og jomfruhummer blanquette
  • Dampede limfjordsmuslinger
    225
    med krydderurter og hvidløgssmør (G)
  • Pariserbøf
    225
  • Oksemørbrad
    270
    med svampe a la creme
  • 300 gram rib-eye steak
    425
    béarnaisesmør og fritter (G)

Sides

  • Fritter
    75
  • Sæsonens grøntsager
    75
  • Salat
    65

DESSERT & OST

  • Vanilje crème brûlée (Vg)
    150
  • Gateau Marcel
    150
    med vanilje is
  • Æbleparfait
    150
    med boghvedeis og saltet karamel
  • Dagens kage
    85
  • Is
    40
  • Fyldt chokolade fra Alida Marstrand 2 stk (Vg)
    75
  • Franske oste (Vg)
    3 slags - 1670 / 5 slags - 190
  • Ny Østergade 8
    1101 København K
  • +45 33133613
  • cafevictor@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    08:00 - 01:00
  • Tirsdag
    08:00 - 01:00
  • Onsdag
    08:00 - 01:00
  • Torsdag
    08:00 - 02:00
  • Fredag
    08:00 - 02:00
  • Lørdag
    09:00 - 02:00
  • Søndag
    11:00 - 24:00

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat